La separació de comunicació i difusió en la reestructuració del Departament de Presidència va agafant forma. El periodista i consultor en comunicació Miquel Martín i Gamisans serà el responsable de la nova Secretaria de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació. El seu nom ha estat proposat per Esquerra, mentre que el del responsable de la Secretaria de Difusió i Atenció Ciutadana, Jordi Vilajoana, ho va ser a proposta de CDC, traslladant a aquesta àrea la correlació de forces que mantenen dins la coalició de Junts pel Sí.

Nascut a Mollerussa el 1980, Gamisans s’havia incorporat el mes passat a La Xarxa com a nou cap de continguts. Soci fundador de Zip Zap Social PR des de març de 2013, anteriorment havia estat soci director de Catmèdia (d’abril de 2010 a desembre de 2011), consultor associat a Carrots Comunicació (2009-2010), director de comunicació de Joan Puigcercós i el grup d’ERC al Congrés dels Diputats (2004-2008) i director de comunicació d’Òmnium Cultural (2002-2004).

Abans, de 1998 a 2002, Miquel Martín i Gamisans havia treballat al diari La Mañana, Ràdio Estel, Flaix TV i Flaix FM i al programa Parlament de TV3. Actualment també col·laborava com a tertulià en diferents programes de ràdio i televisió. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram