L’Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió està enllestint un guardó en homenatge a la periodista Concha García Campoy. El passat 10 de juliol, coincidint amb el primer aniversari de la seva mort , la junta directiva de l’entitat va ratificar una idea que es va fer pública el passat setembre i que en principi es volia posar en marxa a finals d’any.

Ara, l’Acadèmia explica que en les properes setmanes, l’entitat i la família de García Campoy aprovaran les bases i els detalls del guardó. La previsió és que la convocatòria es realitzi al setembre.

L’objectiu del guardó és “reconèixer el treball periodístic destacat pel seu respecte al rigor, el compromís i l’ètica de qualsevol professional” de televisió, ràdio o premsa, els tres mitjans en els quals va exercir Cocha García Campoy.

La composició del jurat té com a objectiu reunir, a banda de membres de la pròpia Acadèmia de TV, a personalitats de la ràdio com Luis del Olmo, i de la premsa com el director del Diario de Ibiza, Joan Serra, que ja han acceptat la seva participació. També s’ha convidat a participar en el jurat a professionals molt vinculades personalment García Campoy, com Olga Viza, Ángeles Caso, Elena Sánchez i María Escario. A més, també hi haurà representants de la família, com el seu fill Lorenzo Díaz, i el seu vidu, el productor de cinema Andrés Vicente Gómez.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram